Over ons

Het Inspectie Gilde is in 2013 opgericht als kennisplatform voor bedrijven die technische installaties inspecteren middels NEN 1010, NEN 3140/SCIOS Scope 8, SCIOS Scope 10 en/of SCIOS Scope 12. Het Inspectie Gilde bestaat uit een team van gedreven en ervaren inspecteurs, onder bezielende leiding van Ralph Aretz. Met onze kennis, kunde en kritische blik, staan wij dagelijks voor de leden klaar. Dat wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

Kwaliteitsmerk

Inmiddels heeft het Inspectie Gilde een goede reputatie opgebouwd. De inbreng van het Inspectie Gilde wordt gezien als een kwaliteitsoordeel van een onafhankelijke deskundige instantie. Dat zorgt voor vertrouwen en zekerheid bij het inspectiebedrijf én voor tevreden eindklanten. Deze kunnen rekenen op de professionaliteit en de kwaliteit van bedrijven die bij het Inspectie Gilde zijn aangesloten. De aangesloten bedrijven zijn vermeld op de homepage.

Ook vindt u op deze website informatie over de verschillende soorten inspecties aan uw elektrische installatie. Informatie die van belang is voor het borgen van de veiligheid van uw medewerkers, de continuïteit en aansprakelijkheid van uw bedrijf.